donderdag 18 februari 2016

Origami boy

Nadat ik deze okergele set had gemaakt voor een kleine jongen, vroeg mijn collega of ik iets voor haar kleinzoon kon naaien.
De origami-stof vond zij heel mooi, alleen blauw stond hem beter. Het toeval wil dat ik bij Joyfits.nl een blauwe variant van deze stof vond.

Ik maakte een broekje uit Knippie, het mutsje is een knoopmutsje dat ik al eerder maakte. Uit de losse pols tekende ik deze wat groter naar de juiste hoofdomtrek.
Het shirt is van Hema, daarop streek ik met flexfolie enkele origami diertjes. De Cameo is een snijplotter die zelf afbeeldingen kan traceren en snijdt het daarna zelf uit. Heel handig!

Zo werd het een leuk, fris setje voor kleine Jip.Herken jullie de olifant, de beer en de zwaan?

3 opmerkingen:

Made by ilskepilske zei

Heel tof gedaan en leuk om een origineel cadeau te kunnen afgeven. Is dat moeilijk zo'n origami figuurtjes uitsnijden met een cameo? Moet de mijne nog leren kennen, maar bij het zien van dit moois kriebelt het om hem uit de doos te nemen ;-)

Woohoo zei

Superleuk! Ik heb ook nog 70cm origamistof liggen (lichtgrijs). Oorspronkelijk voor een broekje voor Sam, maar misschien kan er nog een setje voor Noa uit... hmm, twijfel :)

Ik maak het zelf nu zei

Heel tof gedaan,ik droom van zo'n apparaat,jij hebt het al goed onder de knie om zulke leuke figuurtje te maken!