zondag 29 maart 2015

Thea echte versie

Eind volgende maand hebben wij een trouw-feest op de agenda staan. Voor mij dé gelegenheid om de kinderen weer matching aan te kleden. En wel met de panelen van Bambiblauw.be, wat een prachtige fotoprints.

Hier maakte ik eerst een Thea testversie. Nadat deze was goedgekeurd, durfde ik pas mijn dure stof te verknippen voor de echte versie.

Ik gebruikte voor de jongens een leeuwenpaneel en voor Nieke het uilenpaneel. Toeval wil dat zij op haar vierde verjaardag afscheid neemt van haar kinderdagverblijf, Het Uilenbos. Twee vliegen in één klap.

Uiteraard moet bij een dergelijke stof de print doorlopen en dat is heel goed gelukt. Op de rechterschouder piept stiekem een drie-ogige-oehoe, een uitgestorven exemplaar.

De kenners zien dat de mooie grote uilen-print ontbreekt. Die ligt in de stoffenkast te wachten op een andere bestemming.

Als knoopjes gebruikte ik kamsnaps. Op het voorpand met de kleine leeuwtjes gebruikte ik de doorzichtige variant en die lijken van een iets mindere kwaliteit. Dat kwam goed uit, want ik klemde er in de haast eentje verkeerd op. Die kon ik rondom inknippen met de schaar en lostrekken pfoe.,,.).


Next month we are celebrating a wedding, this made me want to make matching outfits for my children (again). The boys will wear a Theo (Zonen09) shirt, my daughter will wear a Thea, an elongated, pleated Theo.
A few weeks ago I presented you the thest version of the Thea pattern. 
Now I present you the real versions made with Bamiblauw.be panels, the one with the lion and the one with the owls.
The buttons are my favourites, plastic kwamsnaps. I order them at Kleurenmix.nl

6 opmerkingen:

Ik maak het zelf nu zei

Wauw!

Ellen zei

1 voor 1 super geslaagde versies van detheo/thea! Heel mooi!

janusje zei

Ik was daarnet toevallig de panelen aan het bewonderen op de website van Bambiblauw. Echt mooi hoe je ze verwerkt hebt.

Ann - Lieveke en zus zei

Mooi!

Handmade Mieke zei

Mooie collectie!

ann cloots zei

Dat is af!!! Waaw.