woensdag 13 augustus 2014

Soft Catus rokje en flex uiltje

Al eerder maakte ik de A-lijn rokjes uit het boek "Allemaal Rokjes" van haar.
Het is makkelijk te maken en kleed netjes af door het brede beleg.
Per ongeluk kreeg mijn tweede exemplaar een paspelband onderaan de rok, nadat ik die onder het beleg vergeten was. En eigenlijk vond ik dat wel erg leuk staan.

Dit keer bestelde ik voor het rokje een stof van Soft Cactus. Voor dochterlief gebruikte ik al eerder haar stofjes. Ik moet zeggen dat ik de eerste uren dat ik het rokje steeds voelde of ik het nog wel aan had, zo zacht en soepel is dat stofje.
Nadeel is wel dat het erg kreukt aan de achterkant wanneer je zoals ik een zittend beroep hebt. En dat het neigt tot doorschijnen (en waaien, oei koud...). Aankomende winter zal ik dus voerinkjes gaan toepassen.

Omdat ik graag kleurrijke tops draag en dat op een drukke rok een clownesk effect geeft, droeg ik er een witte blouse op. Mijn zusje, met meer idee voor mode dan ik, vond dat je op een rokje als dit een strakkere top moest dragen. Daarom kocht ik een simpel wit shirt bij de Hema waar ik zelf een lief bruin uiltje op perste.


Dochterlief wilde ook op de foto ;)

5 opmerkingen:

Anneleen zei

Knappe outfit! Ik vind dit 1 van de mooiste soft cactus stofjes en je t-shirt vind ik echt heel geslaagd.

Mumendemiekes zei

ben net aan hetzelfde stofje bezig voor een jurkje ... met voering ;-)

Katrientje vanalles zei

amaai, dat is echt kei mooi!

Ik maak het zelf nu zei

Mooi stofje voor je rokje.Heb je dat uiltje zelf gemaakt of gekocht want ik wil er ook zo eentje!!Super mooi.

Fenna Achternaam zei

Dank voor het compliment. Het uiltje maakte ikzelf met de Cameo en werd er op geperst. Stuur mij even een e-mail (met het formulier hier rechtsboven in beeld), wellicht kan ik jou blij maken